METSZŐOLLÓK

A vékonyabb ágak, gallyak metszőollóinkkal való elnyisszantása olyan érzés, mintha azt meghosszabbított karunkkal tennénk.

Metszőollóinkkal az évelő virágok, gyümölcsfák, elvirágzott növények rendszeres vágása vagy a cserjék hosszú, elágazó ágainak levágása serkenti a növények fejlődését, miközben megszépíti udvarát és kertjét. A metszőollóinknál kifejlesztett technológiának köszönhetően nagyobb vágóteljesítményt tud elérni, és ebben segítségére van az innovatív, ergonomikus kialakítás is.

TALAJGONDOZÓ ESZKÖZÖK

Lapátok és ásók

Ha komolyan veszi a kertészkedést, akkor komoly kerti eszközökre is van szüksége. Szerencsére nálunk, a Fiskars-nál széles választékban kínálunk ásókat, lapátok, amelyekkel belefeledkezhet ezekbe a kerti munkálatokba.

QUIK-FIT

QuikFit™ termékcsalád cserélhető fejjel és nyéllel

Minden kertimádó álma a Fiskars QuikFit™ kerti termékcsalád, hisz a cserélhető, egymással kompatibilis fejei és nyelei lehetővé teszik, hogy több kerti feladatot tudjunk elvégezni kevesebb eszköz bevetésével. Felépítése annyira ötletes, hogy egyedi, automata, dupla biztonsági zárral rendelkező kialakítása megkapta a rangos Red Dot Award díjat is. A részek csatlakoztatása egyszerű, használatuk öröm, így a vásárlóink kedvenceivé nőtték ki magukat.

Ágvágók

A faágak metszése gyakran a kert legkihívóbb, legtöbb erőkifejtést igénylő feladatai közé tartozhat. Legyen szó akár friss/zöld, akár száraz faág metszéséről, a legfontosabb feladatunk, hogy a megfelelő kialakítású pengével rendelkező eszközt használjuk a munka folyamán. Ezek alapján megkülönböztetünk rávágó (kemény, száraz, elhalt ágak vágásához) és mellévágó (friss, zöld ágak vágásához) kivitelű ágvágót. Szerencsére nálunk, a Fiskars-nál mindkettőből talál széles választékban.

FŰRÉSZEK

Xtract™ fűrészek

Speciális fogazatú fűrészeinkkel könnyen fűrészelhet vékonyabb és vastagabb ágakat akár a nehezen elérhető helyeken is.

Sövénynyírók

A kerti sövények tökéletes formában és szépségben tartása mindig is kihívást jelenthet. Szerencsére sövénynyíróink minden vágási feladatnál segítnek Önnek. Eszközeinket egyszerű nyíráshoz terveztünk nagy gondossággal, hogy Ön könnyen rendben tudja tartani burjánzó sövényeit és bokrait.

ÜLTETŐESZKÖZÖK

A magvetés és palántázás kertünk két legnagyobb odafigyelést igénylő feladatai. Kertészeti ültetőeszközeinket ezért lekerekített élekkel terveztük, hogy minimalizáljuk használatuk folyamán a talaj és a gyökerek sérülését, ezzel a lehető lejgobb feltételeket biztosítva palántáinak a csodás növekedésre.


feltöltés alatt..........

Készletről és árakról a megadott elérhetőségeken tájékozódhat!!!